Nem titok többé a felhasználók tevékenysége

1

 

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy NetIQ termékportfóliójában elérhetővé vált a NetIQ Identity Tracking for Identity Manager. A személyazonosság-felügyeleti megoldás új komponense teljes, valós idejű képet nyújt arról, hogy milyen tevékenységeket végeznek a szervezet alkalmazottai a számukra biztosított hozzáférések segítségével. A felhasználói aktivitást monitorozó és rögzítő eszköz az azonnali értesítésküldő funkció és automatikus megszakítási lehetőség révén a biztonsági rések megszüntetésében és a megfelelőségi előírások teljesítésében is segíti a vállalatokat — állítja a társaság.

One thought on “Nem titok többé a felhasználók tevékenysége

  1. Nagytestvér 2012

    Hát baromi jó világban élünk! Most komolyan!

    A Windows 8 tárolja majd minden program adatodat amit letöltöttél, a facebookra maguk raknak fel mindent az emberek, a Google elrak mindent amit néztél, és minden levelet amit olvastál, és már cégen belül is szabad a végbéltükrözés, hála az ilyen aranyos cégeknek mint a Novell. Én semmi rosszat nem csinálok az interneten, de mindent meggondolok amit megnézek, mert ki tudja mikor használják fel ellenem 20 év múlva ha esetleg híres leszek 🙂 (Elolvastam az indexen a bulvár rovatot, vagy pornót néztem a gépen.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bővíti tevékenységét az Intellio

ked szept 11 , 2012
  Az Intellio Technologies Zrt. a biztonságtechnika mellett nyit a számítástechnika és a telekommunikáció magyarországi szereplői felé, ezért is kötött az I-SEC Kft. – a hazai biztonságtechnikai piac egyik meghatározó nagykereskedője – mellett 2012. szeptember első hetében a SENZOR Kft.-vel mesterdisztribútori szerződést. Kópházi János, az Intellio vezérigazgatója szerint a lépés mindkét […]
ZX-81

És még ez is...