Új, intelligens mesh wifi a Tendától

Minél több eszközt csatlakoztatunk a hálózatra, annak sebessége egyre inkább csökkenni fog és olyan területek is kialakulhatnak a lakásunkban, ahol egyáltalán nem lesz elérhető internet. Ezen segít a Tenda Technology új mesh wifi rendszere a Nova MW6, ami optimalizálja az otthoni hálózatot, kiküszöböli a csatlakozási nehézségeket, így gyors, hatékonyan és megbízhatóan kapcsolatot használhatunk mindig. A Nova MW6 segít abban, hogy létrehozhassuk intelligens otthonainkat. A Nova MW6 csomag az ideális otthoni megoldás a wifi jel javítására, amely három wifi jeladót tartalmaz és akár 560 m² területet képes lefedni. A legújabb True Mesh technológiával minden egység működhet routerként vagy jeladóként, ezáltal zökkenőmentesen kapcsolódhatnak egymáshoz a tökéletes otthoni lefedettségért. Az egységek elegáns, letisztult dizájnt kaptak, azonban arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy funkcionalitásuk is megfelelő legyen és szabadon közlekedhessünk a szobák közt, akár egy videohívás alatt is.

A Nova MW6 ott is gyors, ahol a hagyományos routerek problémákkal küzdenek. Jelentősen hatékonyabb technológiával a Nova MW6 nem csak „intelligens automatikus útvonalválasztási” technológiát tartalmaz, amely robusztus vezeték nélküli hálózatot biztosít minden felhasználó számára, hanem a legkorszerűbb „Wave2 MU-MIMO” rendszerre alkalmas több vezeték nélküli eszköz egyidejű és szakadásmentes kommunikációjára. A wifi hálózatok halott zónái folyamatos problémát jelentenek a hagyományos routerek számára, de a Nova MW6 kiterjedt wifi lefedettséget nyújt. Számos hagyományos hálózati átjáró esetében, ami 2,4 GHz-en működik, erős interferenciával, instabilitással, magas átviteli veszteséggel és alacsony hatékonysággal kell számolnunk. A Nova MW6 azonban 2,4 GHz és 5 GHz-es sávokon kapcsolódik össze, melyet mindig az optimális jeltovábbításhoz igazít, így minden esetben gyorsabb átvitelt biztosít a lenyűgöző vezeték nélküli internetes élmény érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Magyar Telekom saját részvényeket vásárolt az MRP szervezettől

pén dec 22 , 2017
ShareTweetPinShareA Magyar Telekom december 14-én, tőzsdén kívüli tranzakció keretében 71 446 darab saját törzsrészvényt vásárolt a Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) szervezettől, részvényenként 461 forintért – tette közzé a társaság pénteken, a BÉT honlapján. A közlemény szerint a részvényvásárlás célja az volt, hogy összhangba hozzák az MRP szervezet által tartott részvények […]
Magyar Telekom

És még ez is...