Waberer’s Csoport

Keresés

A Waberer’s Csoport Európa meghatározó, saját flottával rendelkező közúti logisztikai vállalata és Magyarország piacvezető komplex logisztikai szolgáltatója. A Csoport a gépjárművekhez, fuvarozáshoz kapcsolódó biztosítások területén is meghatározó pozícióval rendelkezik a magyar piacon. A Waberer’s 2800 tehergépjárműből álló modern flottát üzemeltet, és közel 250 ezer négyzetméter korszerű raktárt kezel, ezzel a régió legnagyobb logisztikai kapacitása felett diszponál.

A 75 éves tapasztalattal rendelkező vállalat részvényeit 2017 óta jegyzik a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában, melyek a BUX és BUMIX indexekben is szerepelnek. A Waberer’s Csoport társadalmi felelősségvállalásának részeként támogat szakmai alapítványokat, egészségügyi, kulturális és sportszervezeteket, valamint elkötelezett ökológiai lábnyomának csökkentése mellett. A Csoport tagja a Waberer’s International Nyrt., a WSZL Kft., a Gránit Biztosító, a lengyel Link S.p. z o.o. és a szerb MDI is.


 

Next Post

IFUA Horváth

szo ápr 20 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA Horváth-csoport független, nemzetközi tanácsadó cég, több mint ezer magasan képzett munkatárssal Németországban, Ausztriában, Svájcban, Magyarországon, Romániában, az Egyesült Arab Emirátusokban, Szaúd Arábiában és az Egyesült Államokban. Tagjai a Cordence Worldwide nemzetközi vezetési tanácsadási szövetségnek. Szaktudásuk mellett helyismerettel is rendelkeznek a világ fontos gazdasági régióiban. Nemzetközi projektjeikben ez […]
ZX-81