KIVI

Keresés

A 2016-ban alapított multinacionális KIVI vállalat okostévék fejlesztésével és gyártásával foglalkozik az európai és ázsiai piacra. A budapesti központtal rendelkező márka tévéit a KIVI nemzetközi csapata fejleszti Ukrajnában és Kínában, a gyártás pedig nemzetközi minőség-ellenőrzési rendszerrel összekötött csúcstechnológiás európai és ázsiai üzemekben zajlik vezető amerikai, japán, dél-koreai, tajvani és kínai alkatrészek és szoftverek felhasználásával.

Stratégiai partnerük az MTC társaság, amely a világ egyik vezető szerződéses TV-gyártója.A vállalat alapítása óta több mint másfél millió televíziókészüléket értékesített több mint húsz európai és ázsiai országban. 2020 óta a Google és a Netflix minősített partnere.


 

Tags:

Next Post

ÁFArés

ked dec 12 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareAz áfarés kifejezés alatt, az adott évben az adóalanyok oldalán felmerült áfafizetési kötelezettség és a tagállamok által ténylegesen beszedett áfa összegének különbözetét értendő, vagyis ez az érték méri az adott országban az adózók áfafizetési hajlandóságát, illetve az adóhatóságok áfabeszedési képességét. Az áfarés többek között magában foglalja az áfacsalások […]
ZX-81