Elisa Polystar

Keresés

Az Elisa Csoport részét képező Elisa Polystar felhő- és mesterséges intelligencia-alapú adatkezelési, elemzési és automatizálási megoldások globális innovatív szolgáltatója a telekommunikációs szolgáltatók körében. Termékeink a digitális átalakulást támogatják, és segítenek mind a működési költségek, mind pedig a tőkekiadások csökkentésében, mindezt az ügyfélélmény javításával egyidejűleg.

A több száz telekommunikációs szolgáltató körében sikeresnek bizonyult termékskálánk a mesterséges intelligencia-vezérelt analitikát ötvözi az automatizálással. Kiaknázza a zárt hurkú hálózatüzemeltetés és -optimalizálás, valamint a RAN és a szállítási terület automatizálásában rejlő előnyöket, önvezető hálózatokat biztosítva. Megoldásaink bármilyen hálózattal és szolgáltatással – beleértve az IoT-t és az 5G hálózati szeletelést is – kompatibilisek.

Finnország legnagyobb kommunikációs szolgáltatójának leányvállalataként az Elisa Polystar megoldásait élő hálózatban fejlesztjük, az üzemeltetők egyedi igényeit szem előtt tartva: fejlesztést üzemeltetőtől üzemeltető számára. Az Elisa Polystar az ISO 9001:2015 és az ISO 27001:2013 szabványok szerint, tanúsító szervezet által akkreditált vállalat.


 

Next Post

Oximoron

szo márc 2 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareAz oximoron (a görög ὀξύς oxusz „figyelmes, elmés” és μωρός mórosz „tompa, buta, ostoba” szavakból) retorikai-stilisztikai gondolatalakzat, amely egymást kizáró, egymásnak ellentmondó fogalmakat foglal szoros gondolati egységbe. Példák: objektív vélemény, városi terepjáró, élő halott, rettentő jó, békehaderő, virtuális valóság… The oxymoron (from the Greek ὀξύς oxusz „attentive, witty” and μωρός mórosz […]
ZX-81