Együtt a Jövő Mérnökei Szövetség

Keresés

Az Együtt a Jövő Mérnökei Szövetség (EJMSZ) azért jött létre, hogy közvetlen tapasztalataival segítse és támogassa, még intenzívebbé tegye az oktatási intézmények, a gazdasági szereplők és a mérnökszakma képviselői közötti kapcsolatot; tanácsaival hozzájáruljon egy sikeres és kreatív mérnöknemzedék kimunkálásához.

Az EJMSZ tagvállalatai: Balluff-Elektronika Kft., Continental Automotive Hungary Kft., Diehl Aviation Hungary Kft., EON Tiszántúli Áramhálózati Zrt., Ericsson Magyarország Kft., evosoft Hungary Kft., Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Güntner-Tata Kft., Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., LEGO Manufacturing Kft., MVM Magyar Villamos Művek Zrt., Nemak Győr Kft., NI Hungary Kft., NOKIA Hungary, Sensirion Hungary Kft., S&T Consulting, Tungsram Operations Kft.

Korábban a szövetség tagja volt még: Schaeffler FAG Magyarország Kft. Richter Gedeon Nyrt., MOL Magyar Olaj- es Gázipari Nyrt., Budapesti Elektromos Művek Nyrt.


 

Tags:

Next Post

Zyxel

csü nov 23 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareAz 1989-ben alapított Zyxel Communications Corp. a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő „wireless” berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költséghatékony megoldást nyújtó ip-alapú DSLAM-ok. A tajvani központú vállalat az USA-ban, Európában és Ázsiában, továbbá a világ több […]
ZX-81