Törvénnyel tiltanák meg az internetadó bevezetését

Greczy-ZsoltAz egyik ellenzéki párt független képviselői olyan törvényjavaslatot nyújtanak be a parlamentnek, amelyik megtiltaná az internet bármiféle megadóztatását – jelentette be a párt szóvivője. Gréczy Zsolt azt mondta, miután a kormány “látványos visszavonulót fújt” az internetadó ügyében, a miniszterelnök Deutsch Tamás EP-képviselőt kérte fel, hogy szervezzen meg egy nemzeti konzultációt az ügyben. Az ellenzéki párt ebből azt a következtetést vonta le, hogy a kormány valószínűleg nem tett le az internetadó bevezetéséről, csak módosította annak időzítését.

Az nem számít nemzeti konzultációnak, hogy a legnagyobb kormányzó párt megkérdezi a “Kubatov-listán található támogatóit” — jelentette ki a szóvivő, aki szerint ha a kormány nemzeti konzultációt szeretne, népszavazást kellene kiírnia. Gréczy a sajtón keresztül azt kérdezte Deutschtól, hogy mennyibe fog kerülni ez a “konzultációs bohózat” és miért nem egyértelmű a kabinet számára, hogy a magyar emberek nem fognak internetadót fizetni — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A szelfi sikerült, hárman belehaltak

sze febr 4 , 2015
Szerencsétlenül végződött három indiai diáknak a kísérlet, hogy szelfit készítsenek a vágányokon egy közeledő vonattal a háttérben – mindhármukon átgázolt a szerelvény – írta az indiai sajtóra hivatkozva az MTI. A The Times of India című lap szerint a tragédia hétfőn, a köztársaság napi ünnepen történt az észak-indiai Uttar Prades […]
vonat