Samsung Galaxy S5-öt nyerhetsz meccsnézéssel

samsunggalaxys5Bármelyik „jól helyezkedő” focirajongó okostelefont nyerhet pusztán meccsnézéssel. A Gólközelben nevű új, ingyenes mobilapp segítségével repetázhatunk a gólörömből – feltéve, hogy épp a gólszerző csapat virtuális térfelén tévézünk. Azaz: szó szerint a városnak azon a felén, ami „hivatalosan” is hozzájuk tartozik. A Magyar Telekom frissen fejlesztett mobilalkalmazását elég elindítani a meccsek alatt, és máris automatikusan gyűjtögeti nekünk a pontokat minden gól után – ha épp a gólszerző csapat képzeletbeli térfelén szurkolunk.

Az alkalmazás ugyanis virtuális focipályákra, illetve térfelekre osztja az ország minden egyes települését. Ezután GPS-szel azonosítja a pontos tartózkodási helyünket, majd elhelyez az egyik aznap mérkőző csapat térfelén. Ha meccs közben, mobilinternet-kapcsolatunk segítségével elindítjuk az appot, és még gólt is szerez a hozzánk tartozó csapat, öt ponttal máris közelebb vagyunk egy Samsung Galaxy S5 okostelefonhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megtanítanák a gépeket látni, gondolkodni

csü jún 26 , 2014
A Xerox húsz vezető fejlesztője vesz részt június végén az „IEEE Computer Vision / Pattern Recognition” konferencián, amelyen azt kutatják a szakértők, hogyan lehetnek képesek a számítógépek arra, hogy egyre inkább „emberi aggyal” gondolkodjanak. A Xerox több olyan saját innovációt is bemutat az eseményen, amelyek megkönnyítik az emberek hétköznapjait, mindennapos […]