Öt érv a virtualizáció mellett II.

Az ACE Telecom szakértői, azt gondolják, hogy az elkövetkező egy-két évben várható áttörés várható a virtualizációs szolgáltatások terén, amit öt érv is alátámaszt.
Költséghatékonyság
Egy a Microsoft megbízásából készült Ipsos Mori kutatás adatai szerint  a kisvállalkozások számára a költség a legfontosabb tényező informatikai rendszereik kialakításánál. Különösen igaz ez a hazai vállalatokra, az európai átlagot (45 százalék) jóval meghaladva, a megkérdezettek 60 százaléka gondolja így. Az ACE Telecom költségelemezése alapján egy átlagos vállalat akár 30 százalékkal csökkentheti infokommunikációs kiadásait, ha teljes infrastruktúráját virtualizált környezetben futtatja. Ráadásul nem csak az állandó költségek alacsonyabbak, hiszen a megoldás gyakorlatilag semmilyen beruházást nem igényel, sőt akár lépcsőzetesen is bevezethető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az NMHH törölte a Magyar Telekom szolgáltatását

vas jún 30 , 2013
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) törölte az elektronikus hírközlési szolgáltatások/szolgáltatók nyilvántartásból a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. T-Mobil üzletág nomadikus internet szolgáltatását. Az NMHH meghatározása szerint az adatátviteli előfizetői szolgáltatásokon belül az Internet hozzáférési (elérési) szolgáltatások csoportjába tartozik. Idetartoznak az előfizetői mobilitást nem nyújtó, de helytől független (nomadikus) […]
internet