Az Android mindenek felett

1

androidA táblagépek piacán is megelőzte az Android operációs rendszer az iOS-t, hasonlóan a mobilkészülékekéhez – írja a német Die Welt hírportál az amerikai Gartner piackutató vállalat adatait idézve. Tavaly 120,96 millió Android operációs rendszeren futó táblagépet értékesítettek a világpiacon, ami 61,9 százalékos piaci részesedésnek felel meg. Az előző évben 53,34 millió készülék eladásával az Android operációs rendszernek 45,8 százalékos piaci részesedése volt. Az iOS operációs rendszer 52,8 százalékos piaci részesedéssel rendelkezett 2012-ben 61,46 millió eladott táblagép után. A piaci részesedés azonban 2013-ban 36,0 százalékra csökkent az előző évinél több, 70,40 millió táblagép eladása ellenére is. A Microsoft Windows 8 operációs rendszere 2013-ban, az eladások megháromszorozásával, 2,1 százalékos piaci részesedést hasított ki a táblagép piacon az egy évvel korábbi egy százalék után — írja az MTI.

One thought on “Az Android mindenek felett

  1. […], hogy a fos androiddal adnak el minden kotu ocsmány fos készüléket is ami max levélnehezéknek volna jó. Addig az IOS az Apple cuccán hasít. Bár személy szerint ebből én nem azt szűröm le, hogy mekkora sztárság az android, hanem azt, hogy tud az alma hisz az IOS csak az ő ketyeréjén muzsikál. Levélnehezékre meg jól van a droid is..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

IDC: csodás fellendülés jöhet

csü márc 6 , 2014
ShareTweetPinShareEmelkedő árbevételre, a piaci részesedés és az ügyfélbázis bővülésére támaszkodó fenntartható növekedés elé néznek a kelet- és közép-európai feldolgozóipari vállalatok és ebben kulcsfontosságú szerepe lesz az informatikai fejlesztéseknek – állapítja meg az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat. A kutatócég elemzése szerint az elmúlt néhány nehéz […]

És még ez is...