Mostantól metálszín a kis nyomdáknál is

datacenter, ipar, tűz, vas, gyár, terminatorA metálfényű nyomatok, képek elkészítésére eddig csak a nagy példányszámos megrendelésekkel dolgozó ofszet nyomdák vállalkoztak. Náluk volt meg az ehhez szükséges, a fólia-alapú nyomatok gyártására alkalmas technológia. A digitális megoldások fejlődésével ma már ezen a területen is komoly változások zajlanak. A termék innovációk révén a kisebb nyomdaipari vállalkozások, nyomtató szalonok számára is elérhetővé vált a metálnyomtatás, amelyek ennek köszönhetően tovább szélesíthetik szolgáltatásaikat. Az erre a munkára alkalmas készülékek közt elsőként mutatkozik be a magyar piacon a Xerox Colour 800i/1000i digitális nyomdagép. Ez a berendezés rendelkezik egy speciális száraztinta tárolóval, amely aranymetál és ezüstmetál száraz tintát tartalmaz egyedi felületek megnyomásához.

A Xerox Colour 800i/1000i nyomdagépen egyebek mellett az alábbi nyomtatványok készíthetőek el gyors átfutással, az ofszet eljáráshoz képest olcsóbb metál színnyomással: hivatalos okiratok (diplomák, bizonyítványok), amelyeken a metál színben nyomott pecsét még inkább rangot ad az okmánynak, vagy akár a nevesítés is megoldható metál színnel; névre szóló, exkluzív kivitelű brosúrák, tájékoztatók, amelyeken a metálszín kiemeli a legfontosabb információkat; névjegyek, üdvözlő lapok, poszterek, fotók, amelyeken a metálfényben pompázó logó, kép, szöveg, vagy más grafikai elem egyedi megkülönböztető jeggyel ruházza fel a nyomtatványt; éttermi menük, céges árajánlatok és más eladásösztönző kiadványok, amelyeket a legkülönfélébb médiára – többek közt vinyl-re, poliészterre, műanyagra, vagy textilre – nyomnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar Telekom: annyi a lakossági földgáz-szolgáltatásnak

csü máj 14 , 2015
A Magyar Telekom az energiapiaci környezet megváltozása miatt 2015. július 31-ével megszünteti az egyetemes szolgáltatásra jogosult lakossági földgáz-felhasználók részére nyújtott szolgáltatását. A változás nem érinti közvetlenül a lakossági ügyfelek számára nyújtott villamosenergia-szolgáltatását, amelyet azonban a földgáz-szolgáltatáshoz hasonlóan a társaság időről időre felülvizsgál a változó piaci körülmények fényében. Lakossági földgáz-szolgáltatásának megszüntetése […]

Friss, ropogós