Minél nagyobb a kijelző, annál jobb, avagy így vásárolunk tévét I.

televízióAz Euronics összegyűjtötte a magyar vásárlók legjellemzőbb kérdéseit és választási szempontjait. Sorozatunk végére kiderül, hogy érdemes-e drága tévét vásárolni.

Amíg régen egy 32 collos készülék már nagynak számított, ma inkább az 50 collnál nagyobb képernyőméretet keresik a vásárlók. Az Euronics tapasztalatai szerint jelenleg az 55 hüvelyk a legkeresettebb tévéméret. „A tévé méretének kiválasztásakor azt érdemes átgondolni, hogy milyen távolságból fogjuk nézni a készüléket. Minél nagyobb a tévé képernyője, annál távolabb kell ülnünk a megfelelő betekintési szög érdekében. Egy 55 collos készülék esetén például 2,5-3 méteres távolság a javasolt a megfelelő betekintéshez” – mondta el Stummer Attila, az Euronics hálózatfejlesztési és oktatási vezetője. A szakértő szerint a tévékkel kapcsolatos egyik legnagyobb tévhit, hogy a nagyméretű készülékek sok áramot fogyasztanak. A LED technológiának köszönhetően azonban ez ma már nem így van, a nagyméretű készülékek is energiatakarékosak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sose találod ki mennyi munkahelyet hozhatnak létre a digitális és a fenntarthatósági beruházások

vas jún 6 , 2021
A digitális technológia és a fenntarthatóság terén végrehajtott gyors beruházások akár 5,7 millió új munkahelyet is teremthetnek Európában 2030-ig – állapította meg egy friss kutatás. A vizsgálat szerint, bár 2020-ban a világjárvány 3,5 millió munkahely megszűnését okozta Európában, az erőteljes szabadságolási programok ellenére, a munkahelyek száma 2023-ra visszaállhat a válság […]
munkaerőhiány

Friss, ropogós