MI? ME – UUC partnerség

Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora, Juhász Zsolt Máté, a UCC ügyvezető igazgatója, és Kozma Richárd, a UCC ügyvezető igazgatója az együttműködési megállapodás aláírásakorA Miskolci Egyetem (ME) és a United Call Centers Kft. (UCC) stratégiai keretmegállapodást írt alá a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó együttműködésről.

A közös projekt kiemelt célja, hogy a ME MI-hoz kapcsolódó képzéseit, egy, a területen már sikeresen működő vállalat gyakorlati tudásával gazdagítsa, ezzel hozzásegítve a hallgatókat a piacon rendkívül értékes tudás megszerzéséhez. A megállapodás alapján a UUC és a ME szakemberei közösen dolgoznak majd azon, hogy a hallgatók megismerjék a legújabb MI trendeket és technológiákat is. Az együttműködés során a hallgatóknak lehetősége nyílik arra is, hogy a UCC-nél gyakorlati tapasztalatot szerezhessenek, és a vállalat szakemberei által támogatott képzéseken vegyenek részt. A legtehetségesebbek számára pedig akár karrierlehetőséget is hozhat a közös munka.

A partnerség kiterjed a ME adminisztrációs és kommunikációs folyamatainak MI-alapú fejlesztésére is. „A Miskolci Egyetem – tradícióinak megfelelően – elkötelezett híve a gyakorlatorientált mérnökképzésnek, ehhez kívánunk fejlesztéseink és tapasztalataink megosztásával mi is hozzájárulni. Az együttműködés ugyanakkor számunkra is rendkívül hasznos, hiszen olyan szakemberekkel dolgozunk majd együtt, akik sok szempontból eltérő irányból közelítik meg az MI kérdését, ami új dimenziókat nyithat folyamatos fejlesztési tevékenységünkben” — nyilatkozta Juhász Zsolt Máté, a UCC ügyvezető igazgatója.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ősi nagyváros maradványait fedezték fel az Amazonas vidékén

vas jan 14 , 2024
ShareTweetPinShareNagyjából 2500 éve épült, óriási város maradványait fedezték fel a dús vegetáció alatt az Amazonas vidékén, Ecuador keleti részén – számolt be a BBC News. A kutatók elmondták, hogy az egykor az Upano-folyó völgyében álló város házait és tereit szédületes út- és csatornahálózat kötötte össze. A település egy vulkáni hegy […]
2500 éves amazóniai nagyváros romjai

És még ez is...