Megvan honnan vette Lavrov, hogy Jézust biszexuálisnak állítják be nyugati iskolákban

Jézus színdarab plakátNem egy TikTok-videóból, hanem egy színdarab elleni bírálatból vette Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, hogy egyes nyugati iskolákban Jézus Krisztust biszexuálisnak állítják be – közölte Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő a Telegram-csatornáján.

Lavrov hétfőn A jogról, a jogokról és a szabályokról címmel cikket jelentetett meg a Kommerszant című napilapban és a Rosszija v globalnoj polityike című folyóiratban, amelyben azt a csacskaságot állította, “Egy sor nyugati ország iskoláiban a tanterv részeként arról győzködik a gyerekeket, hogy Jézus Krisztus biszexuális volt. A «felvilágosult Európában» a józan politikusok azon kísérletei, hogy megvédjék a gyerekeket az agresszív LMBT-propagandától, militáns tiltakozásra találnak. Támadás zajlik minden világvallás alapjai és a bolygó kulcsfontosságú civilizációinak genetikai kódja ellen” – hangsúlyozta Lavrov. A cikk nyomán több orosz független, valamint Zaharova szerint külföldtől pénzelt, ezért “idegen ügynöknek” minősülő sajtóorgánumon végigfutott a közlés, miszerint Lavrov vélhetően egy TikTok-videóra hivatkozott, amelyben egy ausztrál anyuka belehallgatott a kisgyerekeinek a hátsó gépkocsiülésen az iskolai hitoktatásról folytatott párbeszédébe, eszerint olyat tanítanak nekik, hogy Jézus biszexuális volt. Azt, hogy az orosz diplomácia vezetőjének ez a videó lehetett a referenciája, mások mellett a The Insider, a Metogyicska Telegram-csatorna, az Eho Moszkvi rádió és a Dozsgy online tévécsatorna is lehozta, majd a külföldi média is átvette. A szóvivő szerint a miniszter írása a nyugati sajtóban megjelent közléseken alapult. Egyedüli példaként a Christian Today című, londoni székhelyű keresztény hírportált említette meg, amely június 2-án arról írt, hogy a Skót Tanárok Szakszervezetét bírálta a Keresztény Intézet elnevezésű, a Biblia tévedhetetlenségét hirdető lobbicsoport, amiért olyan darabot szándékozott színre vinni, amely transznemű nőként ábrázolja Jézust.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Alkalmazásfejlesztőknek indít nemzetközi versenyt a Huawei

sze jún 30 , 2021
Egymillió dollár összdíjazású alkalmazásfejlesztő versenyt indított a Huawei Technologies. Az AppsUP program célja inspirálni a tehetséges fejlesztőket arra, hogy innovatív helyi alkalmazásokat fejlesszenek. A verseny során a nevezők a Huawei saját, Huawei Mobile Services (HMS) ökoszisztémáját használhatják. A viadal győztesei a komoly pénzdíjak és a nemzetközi elismerés mellett teljes körű […]
dollár pénz

És még ez is...