Közeleg az it-szektor “legelőkelőbb” eseménye

Az InterContinental Budapest szálloda báltermében rendezik meg 2017. február 18-án a harmadik InfoBált.

Az infokommunikációs szektor “legelőkelőbb” éves rendezvénye elegáns és különleges társasági esemény: találkozik az innovációra és fejlődésre építő piac a konzervatív hagyományokra támaszkodó báli csillogással — áll szó szerint Orján Sándor, a főszervező közleményében. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter fővédnökként és Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott védnökként támogatja az infokommunikációs ipar rendezvényét, amely a báli szezon igazi ékkövének ígérkezik.

A közlemény szerint érdekesség, hogy Nyitrai korábbi infokommunikációért felelős államtitkár, öt év kihagyás után először vállal szerepet e szektorhoz kötődő eseményen. (Mondjuk mély nyomokat nem hagyott az alig több, mint egy éves államtitkári tevékenység, nem úgy mint a kormányzati konzultációk “sikere”, amelyet, mint miniszterelnöki biztos irányított. A -szerk- megj.) A közlemény szerint a helyszínválasztáskor azt tartották szem előtt, hogy legyen alkalmas akár hatszáz vendég egyetlen térben való befogadására. Oroján szerint a harmadik Infobál lesz az eddigi legnagyobb a vendégek létszámát tekintve, és várhatóan – az operabáltól eltekintve – ez lesz a báli szezon legnagyobb vendégsereget vonzó eseménye Budapesten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Ricoh új nyomtatócsaládokkal erősít a KKV piacon

csü jan 26 , 2017
A Ricoh bejelentette, hogy a kis- és középvállalatok számára kínált nyomtató-portfólióját teljesen megújítva piacra dobta SP 220/277-es, illetve SP 325/377-es nyomtatócsaládját, illetve az SP 400DN, SP 450DN modelleket. „Az alsó- és középkategóriás nyomtató-, illetve multifunkciós termékcsaládok megújítása újabb lépcsőfokot jelent a Ricoh életében. A megújult, költséghatékonyabb nyomtatást is kínáló portfolióval […]

Friss, ropogós