Megjelent az AIDA64 iOS- és Windows Phone verziója

aidaElkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftver iOS és Windows Phone eszközökre optimalizált változata, így már az iPhone, iPad és iPod touch tulajdonosok, valamint a windowsos telefonokat és tableteket használók is pontos képet kaphatnak arról, hogy milyen hardver és szoftver dolgozik készülékeikben. Az ingyenesen letölthető alkalmazások felületének kialakításánál a FinalWire szakemberei az adott platform dizájnnyelvét vették alapul, így az AIDA64 okostelefonos felhasználói az általuk megszokott vizuális környezetben használhatják a diagnosztikai programot.

Az AIDA64 iOS operációs rendszerre készült kiadása, amely az iOS 7.0-s vagy újabb változatait futtató készülékeken használható, ingyenesen letölthető az App Store-ból. A windowsos telefonokra szánt verzió – ez Windows Phone 8.1-re vagy Windows 10 Mobile Preview-ra telepíthető – szintén ingyen érhető el a Windows Phone Store-ban. Jelenleg mindkét alkalmazás angol nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik.

A FinalWire tervei szerint Windows Phone rendszerre 2015 második felében érkezik majd a UWP (Universal Windows Platform) kiadás, amely lehetővé teszi, hogy ugyanaz az alkalmazás minden platformon, így asztali Windows 10-en, telefonokon, táblagépen, később pedig az Xboxon és a HoloLensen is fusson.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre gyakoribbak a botnet támadások

sze jún 10 , 2015
A kiberbűnözők 2015 első negyedévében több mint 23 ezer, botneten keresztül megvalósított DDoS támadást intéztek hetvenhat országban lévő webes erőforrás ellen,ami 15 százalékos növekedés a tavalyi utolsó negyedéves adathoz képest, amikor még csak hatvanhat ország volt érintett — derült ki a Kaspersky Lab legfrissebb statisztikáiból. A vizsgált időszakban az egyetlen webes forrást […]
vírus hacker