Már kapható a Honor 9

A Honor legújabb csúcskészüléke 20+12 megapixeles duál kamerával, komoly teljesítménnyel és 3D lekerekített üveggel száll versenybe a felső kategóriában.

A készülék gleccserszürke és sarkvidéki kék színekben érhető el több webáruházban. Magyarországon 4 GB RAM és 64 GB ROM tárhellyel, Kirin 960 chipsettel, duál SIM verzióban érhető el, két év teljes körű gyártói garanciával. A Honor 9 továbbfejlesztett duál kamerája hibrid zoommal, valamint egy 12 megapixeles RGB lencsével és egy húsz megapixeles monokróm lencsével rendelkezik, amellyel már „mozgóképek” is rögzíthetők, így betekintést nyerhető a kép előtti és utáni pillanatokba is.

A továbbfejlesztett portré funkció segítségével pedig olyan tökéletes szelfik készíthetők, hogy csak a legszebbeken nem képes javítani. A Honor 9-cel nem csak elképesztően jó fotókat készíthetők, hanem már 4K-ban is vehető fel videó. Az előző modelltől eltérően az ujjlenyomat-olvasó az előlapra került, így még kényelmesebben férhetünk hozzá a tartalmakhoz egyetlen érintéssel. A Honor 9 hangzása egyedi élményt nyújt, mely a Huawei Histen audiotechnológiájának, valamint a Honor és a Monster új partnerségében megalkotott Honor Purity hangszínszabályozónak is köszönhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már megint kiírták az év CIO-ja pályázatot

sze júl 12 , 2017
A Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) idén is kiírja az Év CIO-ja pályázatát. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint a díjjal elismerje az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó CIO (Chief Information Officer – informatikai vezető) munkáját. A 2011-től megreformált Év CIO-ja díjat 2002 óta […]

Friss, ropogós