TAB S8: Intel processzor az Android tabletben

tabletA Lenovo bemutatta a TAB S8-at, az olcsó androidos tabletre vágyók számára. Az eszköz nyolchüvelykes, 1920×1200-as felbontású infinity képernyője élesebb, mint a full HD felbontásúak, a One Glass Solution érintőpanel technológia pedig kristálytiszta képet ad — áll a gyártó közleményében. Az előlapon egy 1,6 megapixeles HD kamera is található a gondmentes videochathez. Ha pedig megfordítjuk a TAB S8-at, előbukkan a nyolcmegapixeles hátoldali kamera, amelynek nagy, f2.2-es fényerejű objektívje lehetővé teszi éles felvételek készítését akár gyengén megvilágított környezetben is.

A Lenovo – androidos tableteinél most első alkalommal – Intel processzorral szerelte fel a TAB S8-at. A burst technológiával ellátott, négymagos Intel Atom processzorral megvásárolható eszköz dinamikusan az elvégzendő feladathoz igazítja a feldolgozási teljesítményt az akkumulátor üzemidejének maximalizálása érdekében. A TAB S8 csupán harminc dekát nyom és 7,9 milliméter vastagságú, vagyis közel olyan vékony, mint egy ceruza. A további szolgáltatások között megtalálható az opcionális LTE (4G) és a wifi kapcsolódási lehetőség, valamint a hét óráig terjedő akkumulátor üzemidő. A TAB S8 az Android 4.4 KitKat mobil operációs rendszert futtatja, továbbá két gigabájt RAM-ot, tizenhat gigás tárolót, Bluetooth 4.0-t és két, Dolby rendszerű előlapi hangszórót tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

OKI: karakterfelismerés minden multifunkciósban

csü szept 11 , 2014
Mostantól az OKI valamennyi multifunkciós készülékéhez választható kiegészítőként ABBYY optikai karakterfelismerő funkció (optical character recognition – OCR). A karakterfelismerés lehetővé teszi a papíralapú dokumentumok digitalizálását közel 190 nyelven, ami jelentősen megkönnyíti a vállalatok számára az iratok rendezését, keresését és archiválását. A beolvasó rendszer a papíralapú dokumentumokat kereshető és jól rendszerezhető […]

Friss, ropogós