Már a Windows Phone-os telefonokat is védi a Kaspersky

windows-telefonxA Mobil Világkonferencián jelentették be a Kaspersky Security for Mobile biztonsági megoldásának újításait. A vállalat üzleti mobil biztonsági megoldása támogatni fogja a Windows Phone okostelefonokat. E mellett a Kaspersky Security for Mobile mostantól azokat az eszközöket is támogatja, amelyek megfelelnek a Samsung SAFE mobil eszközöket érintő kritériumoknak. Az új kártevőmentesítő minden Windows Phone 8 mobil eszköz számára biztonságos internetes böngészést és megfelelő védelmet biztosít a webes fenyegetések és adathalász támadások ellen. A Kaspersky Security for Mobile továbbra is támogatja az Exchange ActiveSync-t, valamint lehetővé teszi a rendszergazdák számára az egyéni biztonsági házirendek kezelését egyetlen egy központi konzolról. Az új funkciók a Kaspersky Security for Mobile következő verziójában lesznek elérhetőek, amely várhatóan 2014 áprilisában lesz megvásárolható.

A SAFE (Samsung for Enterprise) egy bizonyítvány, amely Samsung okostelefonokon és Samsung Galaxy Tab eszközökön érhető el, amely megfelel a rendszergazda hozzáférhetőségnek és a felügyeleti képességeknek. Általában ezek az eszközök támogatják a Microsoft Exchange ActiveSync képességeket, a VPN kapcsolatot, titkosítást, valamint a feljett MDM támogatást is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Piacon a SmartStruxure Lite

hét márc 3 , 2014
A Schneider Electric bejelentette SmartStruxure termékcsaládjának legújabb tagját, a SmartStruxure Lite megoldást. Ez a nagy teljesítményű, alacsony költségű, integrált épületfelügyeleti rendszer (iBMS) kis és közepes épületek számára készült. A SmartStruxure Lite az első olyan iBMS megoldás, amely a tízezer négyzetméter alapterületnél kisebb épületek tulajdonosainak és fenntartóinak egyedi igényei alapján készült. […]

Friss, ropogós