Magyarországról is ingyen hívható Nepál

nepal-telefonA Telenor Magyarország ingyenes hívással és mobilinternettel segíti a földrengés által sújtott Nepálban tartózkodó ügyfeleit. Nem csak a dél-ázsiai országból tudnak díjmentesen hazatelefonálni a cég ügyfelei, a Telenor magyar hálózatából is ingyenesen lehet tárcsázni Nepált. A Telenor a nepáli földrengés bekövetkezésének napjától, 2015. április 25-től május 9-ig a soron következő számlában jóváírja a Nepálból bonyolított mobilhasználatot. Ebben az időszakban a Nepálban lévő, telenoros előfizetést használó készülékekről ingyen lehet telefonálni, sms-ezni és mobilinternetezni.

A Telenor Magyarország az UNICEF partnereként segíti a gyermekvédelmi szervezetet adománygyűjtő munkájának népszerűsítésében is. Az UNICEF gyermekvédelmi tevékenysége a 136 66-os telefonszám tárcsázásával hívásonként ötszáz forinttal támogatható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Balog: fenn kell tartani a hagyományos tanár-diák viszonyt

csü ápr 30 , 2015
Meg kell felelni a digitalizáció kihívásainak az oktatásban, ugyanakkor fenn kell tartani a hagyományos tanár-diák viszonyt – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. (Nem fejtjük ki, hogy miért nem értünk egyet a miniszter állításának második részével, csak ez úton jelezzük, hogy ezen erősen el kellene gondolkoznia. A -szerk- megj.) […]