LG G6: mérföldkő a modern ipari formatervezésben

„A tökéletes forma és az okos funkcionalitás egyesül egy kitűnő felhasználói élményt nyújtó telefonban” — így nyilatkozott az LG e héten debütáló G6 okostelefonjáról Torsten Valeur, a világhírű dán formatervező.

Valeur, a dán David Lewis Designers vezetője, az iF Design és a Good Design díj mellett számos egyéb iparági elismerés birtokosa, megosztotta a véleményét a napokban bemutatkozó LG G6 telefonról. Valeur szerint azzal, hogy az újdonság formavilágában a letisztult szépségre és csak a lényegre koncentrál, a készülék a kompakt egyszerűség és erő érzését sugallja. Ahogy fogalmaz, a tökéletes ipari formatervezés titka, hogy nem csak az esztétikumot tartja szem előtt, de a felhasználók szempontjait is maradéktalanul érvényesíti — akárcsak a G6, melynek minden felesleges elemet nélkülöző FullVision képernyője természetesen vonzza magára a tekintetet.

A G6 a letisztult minimalizmust képviseli, így tökéletesen simul a kezünkbe. A készülék finoman megmunkált matt felületű fémkerete szilárdságot kölcsönöz telefonnak, a hátlap pedig tökéletesen sima, még a kamera sem emelkedik ki belőle. Valeur külön kihangsúlyozta, hogy az LG G6 ergonomikus, fogása biztos, így egy kézzel is könnyen kezelhető. „Biztos vagyok benne, hogy amikor a felhasználók kézbe veszik a telefont, megforgatják és eljátszanak vele, érezni fogják mindazt a belefektetett aprólékos munkát és odafigyelést, amit a dizájn apró részletei tükröznek” — fogalmazott a formatervező. (Nem igazán értjük a formatervező lelkesedését, az a telefon ugyanolyan tizenkettő egy tucat, mint az okostelefonok általában. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A felhő alapú video-alkalmazások miatt lesznek leterheltek a mobilinternet-hálózatok

pén márc 3 , 2017
A Cisco VNI mobil adatforgalomra vonatkozó előrejelzése szerint Kelet-közép-Európában (CEE) 2015 és 2020 között hatszorosára bővül a mobil adatforgalom. A növekedés üteme itt közel kétszer olyan gyors lesz, mint a vezetékes IP-forgalom esetében. Míg 2016-ban a régió népességének 81 százaléka volt mobilfelhasználó, 2021-ban ez a szám 83 százalék lesz. 2021-ban […]
felhő

Friss, ropogós