Acer Liquid Jade S: gyorsabb, erőteljesebb, szebb

androidxAz Acer bejelentette az Acer Liquid Jade S-t, mely olyan nagy sebességet és teljesítményt hoz az Acer Liquid Jade okostelefon sorozatába, hogy csak na! Az új S verzió folytatja azt az arculatot, amelyet az Acer a korábbi Liquid Jade kapcsán elkezdett; csiszolt külsővel, 4G LTE opcióval, hatmagos processzorral, 64 bites architektúrával és újonnan fejlesztett hangvezérléses kamerával könnyíti és teszi szórakoztatóvá a felhasználók életét. Az Acer Liquid Jade S a legújabb, 64 bites Octa-core processzorral (MediaTek MT6752M) rendelkezik, amely 2,5-ször gyorsabb, mint a jelenleg kapható hagyományos quadcore-os okostelefonok.

Az öt hüvelykes grafikus megjelenítésért a Mali T760 chipje felel, az eszköz jelenleg Android 4.4 Jelly Bean operációs rendszerrel kerül forgalomba, azonban 2015 folyamán érkezik majd az Android 5.0 Lollipop, amellyel szintén kompatibilis lesz. Az új Acer Liquid Jade S 7,78 milliméter vastag, 116 gramm a tömege. A hátsó kamera 13 megapixeles, az előlapi pedig öt megapixel felbontást tud. Az Acer Liquid Jade S kamerája egyébként hangutasításokkal is működésre bírható, például a “Cheese”, vagy “Selfie” szavakra automatikusan vált az elő- illetve hátlapi kamerák közt. A készülék opcionális hybrid microSD dual nano-SIM foglalattal érkezik. A felhasználóknak lehetősége nyílik arra, hogy az épp nem használt microSD foglaltukat átengedjék egy második nano-SIM kártya részére, így akár párhuzamosan két mobilszolgáltatóval is kapcsolatban maradva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre több cég csatlakozik a Dolgozz Otthonról Naphoz

csü jan 15 , 2015
A magyar munkavállalók feltöltődését segítik a hosszú hétvégék is: 2015-ben háromszor örülhetünk négynapos, négyszer pedig háromnapos hétvégének. A pluszban kapott pihenőnapokat azonban előbb vagy utóbb szombati munkanapokon kell pótolni. Ezek kitűnő alkalmat biztosítanak arra, hogy a cégek kipróbálják a Nyugat-Európában és több hazai nagyvállalatnál már bevettnek számító rugalmas, otthonról – […]
monitor

Friss, ropogós