Kezdd el korábban a közvetítést: így közvetítsd élőben az ünnepeket

karacsonyA Samsung tippjeink segítenek abban, hogyan válhatsz az ünnepek sztárjává és oszthatod meg azonnal, élőben az élményeidet a szeretteiddel.

4. Kezdd el korábban a közvetítést, és tedd elérhetővé!
Hogy a családtagok és a barátok időben becsatlakozhassanak, kezd el a streaminget a meghirdetettnél 15 perccel korábban! Így a karácsonyi készülődést is megörökítheted és a nézőid is időben kapnak majd értesítést arról, hogy a stream elkezdődött. A családi fotóalbumok ideje lejárt. Miután sikeresen elkészítetted a streamedet minél hamarabb tedd elérhetővé az általad elkészített tartalmat a Video on Demand szolgáltatás segítségével, hogy a közvetítésed később is bármikor letölthető és visszanézhető legyen, ha valaki lemaradt volna az elő adásról. Ha az ünnepeken kívül is kedvet kaptál a streameléshez, van pár további tippünk, amelyeket alkalmazva közvetítéseid széles körben is népszerűek lehetnek.

5. Légy interaktív, népszerűsítsd az élő stream-edet!
Az élő internetes közvetítés előnye, hogy lehetőséget biztosít a nézőkkel való párbeszédre is és a közösségépítésre. A csatornád leírásában tedd elérhetővé és élőben is említsd meg az elérhetőségeidet, amelyeken keresztül a követőid fel tudják veled venni a kapcsolatot. Fontos, hogy nézőidet legalább 48 órával az élő  előtt értesítsd a különböző közösségi média felületeken. Akár a YouTube csatornád „Események” menüpontja alatt is tudsz készíteni egy bejegyzést, ami az élő közvetítés kezdetekor automatikusan értesíti a YouTube feliratkozóidat a közvetítés kezdetéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Érden érdemes érdekesen az érdeklődő diáklányoknak programozást tanítani

pén dec 18 , 2015
December 12-én szombaton tíz háromfős lánycsapat mérkőzött meg az első lányoknak szóló programozó verseny, a Scratch Meccs döntőjében. Az öttagú zsűrinek rendkívül nehéz feladata volt, a lányok kreatívabbnál kreatívabb módon mutatták be a pályamunkáikat, a csapatuk felépítését, a projekt elkészítésének menetét, és a munkájukban rejlő lehetőségeket. A döntőt végül az Érdi […]