Az m2m a kiskereskedelemben és az egészségügyben terjed

Király-Istvan-VodafoneA Vodafone M2M Barométer jelentés szerint egyre kifinomultabb megoldásokra használják a cégek az m2m technológiát és ezek egyre inkább integrálódnak a különböző felhő alapú megoldásokkal, és egyre nagyobb szerepük van a begyűjtött adathalmazok, az úgynevezett big data kielemzésében is. A cégek, amelyek ezen a területen befektettek jelentős változásról számoltak be üzletvitelükben: hatvankilenc százalékuk szerint az m2m alapjaiban változtatta meg cégük működését. A jelentés egyik különösen figyelemre méltó eleme az, hogy a kiskereskedelemben és az egészségügyben különösen gyors az m2m térnyerése.

„A dolgok internete a korábbiakban soha nem tapasztalt ütemű átalakulást jelent az üzleti világnak” – mondta el Király István – „A gépek közötti kommunikáció legalább olyan alapvető hatást gyakorol a mindennapi üzletvitelre, mint egy generációval ezelőtt az asztali számítógépek megjelenése, amivel jelentősen megnőtt a termelékenység és a versenyképesség, miközben új terek nyíltak az innovációra.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyaralás közben is tudd: egyre több a veszély

pén júl 24 , 2015
Mobileszközeink mára elengedhetetlen kellékké váltak, még a vakáció alatt is. Eddy Willems, a G Data biztonsági szakembere azonban arra hívja fel a figyelmet, hogy az ingyenes hotspotok a szállásokon és a reptereken, illetve a számítógépek az internetkávézókban gyakran nem rendelkeznek megfelelő védelemmel. Ez lehetővé teszi a kiberbűnözők számára személyes adataink, […]