Pokorny Liával nyert a Telenor

Pokorny-LiaA marketing és kommunikációs iparág egyik legfontosabb elismerésének számító Effie-díj ezüst és bronz helyezésével jutalmazták a Telenor Magyarország „Hipernet mindenkinek” címet viselő, 2014-es reklámkampányát telekommunikáció kategóriában (az arany helyezést az idén nem osztották ki). A hazai Effie-díjat a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) és a Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata közösen ítéli oda a pályázóknak.

„A reklámfilmekben és webizódokban Pokorny Lia különböző helyzetekben, a nézőket megszólítva kért segítséget hétköznapi problémái megoldásához, amelyeken aztán okostelefonjával és a Hipernettel sikerült átlendülnie” — mondta Mondvay Dániel, marketingkommunikációs csoportvezető. A reklámfilmeket intenzív óriásplakát és online kampány, országos roadshow, valamint PR-aktivitások egészítették ki.

Pokorny Lia az Effie-díjak elnyerésére stílusosan egy okostelefonjával készült videóval reagált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kiberrendőröket toboroznak Ukrajnában

szo okt 17 , 2015
ShareTweetPinShareKiberbűnözők üldözésével foglalkozó új osztály alakul a nemrég létrehozott ukrán nemzeti rendőrség kötelékében – jelentette be Arszen Avakov Ukrajna belügyminisztere. A tárca vezetője elmondta, hogy a kormány a héten döntött a kiberrendőri osztály felállításáról, amire a belügyminisztérium pótlólagos forrásokat is kapott. Avakov szavai szerint az új részleg 400 alkalmazottal fog […]

És még ez is...