Kétszázötvenezer euró összdíjazású startup versenyt hirdet az EIT Digital

euroFiatal, növekedési fázisban lévő vállalkozások számára hirdet idén harmadik alkalommal 250 ezer euró összdíjazású pán-európai startup versenyt az EIT Digital – közölte az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Digital budapesti regionális központja az MTI-vel. A nemzetközi versenyre öt digitális technológiához kapcsolódó területen várják a pályázatokat 2016. július 15-ig. A résztvevők egyenként ötvenezer eurós pénzjutalmat nyerhetnek, valamint támogatást az EIT Digital pán-európai innovációs hálózatának tagjaitól.

Az Európai Unió országaiban bejegyzett, digitális technológiai innovációval foglalkozó vállalkozások a digitális ipar, digitális városok, digitális jóllét, digitális infrastruktúra és digitális pénzügyek területén nyújthatnak be pályázatot. A jelentkezők jelentős nyereményekért szállnak versenybe: kategóriánként a három legjobb csapat hozzáférést kap az EIT Digital több mint 130 taggal – a digitális területen működő vezető európai nagy-, közép- és kisvállalatok, kutatóintézetek, egyetemek, valamint startupok – rendelkező innovációs hálózatához, valamint egy éven keresztül személyre szabott támogatást kap az EIT Digital üzletfejlesztői csapatától.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ki gondolná, hogy léteznek okos állami cégek

hét máj 30 , 2016
A nemzetközi vasúti érdekképviseleti szervezet (CER) szervezésében rendezték meg az első „Digital railways: Present technologies, future trends” kiállítást Brüsszelben. Az eseményen az európai vasút szereplői mutathatták be a különféle innovatív informatikai fejlesztéseiket. A rendezvényen 25 vasútvállalati és 24 pályavasúti terméket ismerhettek meg az érdeklődők, többek között a magyar állam tulajdonában […]
Vonat, MÁV, gyerek