Itt az Xperia X

Sony-Xperia-XMár megvásárolható a Sony új Xperia X okostelefon, amely teljesen új megjelenéssel, fejlett kamera technológiával, UX-szel és okos akkumulátorkezeléssel járul hozzá a gördülékenyebb mindennapokhoz. A gyártó a teljesen új prediktív hibrid autofókuszt a Sony α fényképezőgépek mérnökeivel együttműködésben fejlesztette ki. Az Xperia X okostelefont a Sony továbbfejlesztett, adaptív akkumulátor kezelésével szerelték fel, így akár két napos üzemidőt is képes biztosítani. Az Xperia X Qualcomm Snapdragon 650 processzorral. Az okostelefon a szélein lekerekített üveg kijelzővel, egybefüggő keretben érkezik, amely kellemesen illeszkedik a kézbe. Az Xperia X négy színben került bevezetésre – fehér, grafit fekete, lime arany és rózsaarany.

A Sony Mobile két meglepetéssel kedveskedik az Xperia X vásárlóknak. Minden Xperia X tulajdonos ajándékként 12 prémium filmet tölthet le az Xperia Lounge applikáción keresztül a Privilege Plus exkluzív kínálatából. A promócióval kapcsolatos bővebb információkat az Xperia Lounge applikációban olvashatsz. A Sony Mobile egy Sony SBH60 sztereó bluetooth headsettel ajándékozza meg azokat az Xperia X vásárlókat, akik ismét ezt a márkát választották. Az ajándék fejhallgató igényléshez egy online regisztráció szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megint a Magenta 1-es ügyfelek járnak jól

pén jún 24 , 2016
Az üdülőhelyeken jellemzően a nyári hónapokban nő meg ugrásszerűen az adathasználat, a legkiemelkedőbb adatokat a Balatonnál például júliusban és augusztusban mérik. Míg a Balaton menti települések tavaly februári összesített adatforgalma 45 Terabyte körül volt, addig augusztusban elérte a 235 Terabyte-ot, ami több mint ötszörös emelkedést jelent tehát az átlagos havi […]
Balaton

És még ez is...