Itt az új ingyenes Kaspersky Security Scan

gyogyszerA Kaspersky Lab bemutatta a windowsos számítógépekre ingyenesen elérhető biztonsági megoldásának, a Kaspersky Security Scan legfrissebb verzióját. A scanner most már nemcsak a rosszindulatú szoftvereket és az operációs rendszer beállításaiban rejtőző sebezhetőségeket ismeri fel, de tanácsokat is kínál a felhasználónak, amelyek segítenek bármilyen azonosított probléma megoldásában.

“Fontos tudatosítunk, hogy bár az ingyenes megoldások kétségtelenül hasznosak, de nem helyettesítik a magasabb szintű védelmet biztosító komplex vírusirtókat, mivel mára a kiberbűnözők technikái a malware-eken felül számos egyéb területet lefednek”– mondta Vlagyimir Zapoljanszkíj, a Kaspersky termék, -és technológiai marketingért felelős alelnöke. Hozzátette, a scanner gyorsan átvizsgálja a számítógép lehetséges kockázatait, amikor nincs kéznél más megoldás, vagy kiegészíthet egy, már meglévő vírusirtót, hogy megerősítse a védelmet. Azonban minden más esetben indokolt a komplex védelmet nyújtó biztonsági megoldás állandó használata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre több kultúrát vásárlunk a mobilon

csü máj 21 , 2015
A teljes munkaidőben dolgozók, a 30–49 évesek, a felsőfokú végzettségűek, illetve a budapestiek körében a legnépszerűbb az okostelefonon végzett online vásárlás – derül ki a Ma este Színház! „last minute” jegyvásárlási portál és a Simple felméréséből. Eszerint az egyre elfogadottabbá váló netes vásárlás lassan áthelyeződik a számítógépekről a mobil eszközökre […]
kosár, kiskereskedelem

Friss, ropogós