Így bővítheti további munkaállomásokkal rendszerét (x)

 

vSpaceAz NComputing szabadalmaztatott és díjnyertes vSpace Szervere megváltoztatja a munkaállomás virtualizáció gazdasági viszonyait. A vSpace Szerver akár 100 felhasználói munkamenetet is támogat egyidejűleg, s emellett megfizethető asztali virtualizációs megoldást kínál a piacon. Kombinálhatja több vSpace Szerver energiáját, és bővítheti vSpace virtualizációs felülettel rendelkező rendszereit, akár több ezer kapcsolatra.

A vSpace Szerver szoftver egy számítógép forrásait, független, virtuális munkaállomásokra osztja, amely minden felhasználónak gazdag számítógépes élménnyel szolgál. A vSpace szerver interakcióba lép az NComputing UXP-vel (User eXtension Protocol), az NComputing vékonykliensekkel és a szoftver hozzáférési kliensekkel, annak érdekében, hogy egy precízen optimalizált end-to-end asztali virtualizációs megoldást nyújtson.

Az NComputing vékonykliensek távoli menedzsmentjéhez, a vSpace Menedzsment Központ egy rugalmas, web-alapú menedzsment eszközt biztosít, minden hálózatra csatlakozott vékonykliens számára, amely a vSpace Szerver 7.0-hoz kapcsolódik (vagy frissebb verzióhoz).

Azoknak a szervezeteknek, akik NComputing hozzáférési eszközöket telepítenek, a vSpace Menedzsment Központ bővíthető, könnyű megfigyelést biztosító, rugalmas és egyszerű használatú egypontos eszköz-menedzsmentet nyújt. Web-alapú konzoljával, az IT rendszergazdák bármikor, bárhonnan menedzselhetik a kliens és a vSpace Szerver eszközöket.

A vSpace Menedzsment Központ segítség lehet a telepítés megszervezésében, akár egy- vagy többoldalú esetben is – és egyszerűvé teszi az olyan menedzsment feladatok, mint a firmware frissítések, konfigurációváltozások, eszköz-visszaállítások és vSpace Szerver konfiguráció távoli véghezvitelét. A rendszergazdák kliens eszközökhöz és vSpace szerverekhez való egy felületről történő hozzáférésének és menedzsmentjének engedélyezésével, függetlenül a helyszíntől, a vSpace virtualizációs környezetek méretétől és számától, a vSpace Menedzsment Központ drámaian csökkenti az IT menedzserek környezet karbantartási és vezérlési, adminisztratív feladatait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Barracuda a CeBIT-en: tűzfal és mentő megoldások a fókuszban

szo márc 14 , 2015
A Barracuda Networks, Inc. az it-biztonsági és tárhelymegoldások teljes kínálatát bemutatja március 16-20. között a németországi Hannnoverben megrendezett CeBIT 2015 kiállításon. A termékbemutatók során a vállalat a Barracuda NG Firewall és Barracuda Backup megoldásait helyezi majd az előtérbe. „A CeBIT-en azokat a megoldásokat mutatjuk be, amelyek optimalizálják a védelmet a […]

És még ez is...