Új, 300 megabites vezeték nélküli átjárók a piacon

routerA tajvani ZyXEL bemutatta új, gyors adatátvitelt kínáló VMG1312-B átjáró sorozatát. A termékcsalád olyan nagy felbontású, triple-play támogató szolgáltatások számára lehet ideális, mint például a HDTV vagy az interaktív játékok. Az eszközök továbbá a fokozatos, rugalmas és költséghatékony xDSL hálózati infrastruktúra terjedését is elősegítik.

A gyártó szerint, a beépített 802.11n technológiának köszönhetően a VMG1312-B átjáró a sebesség és a lefedettség terén kiemelkedő teljesítményre képes. Az eszközzel az adatátvitel gyorsasága elérheti akár a 300 Mbps-t is, stabil és megbízható vezeték nélküli csatlakozást biztosítva az adatok és a különböző multimédiás fájlok szállításához. Az eszköz kiküszöböli a holt teret és szélesebb lefedettséget ajánl a legújabb IEEE 802.11n technológia használatával, ami kompatibilis többek között az egy szériával korábbi IEEE 802.11 b/g/n rendszerrel is.

A TR-069 standard használatával a szolgáltatók távolról is menedzselhetik és konfigurálhatják az ügyfél eszközeit. Ez teszi az eszköz installációs folyamatát “plug-and-play” képessé is, így tovább redukálva a telepítésre és a beállításokra fordított időt. Az USB felülettel felszerelt VMG1312-B átjárót használva a 3G és az xDSL csatlakozás is elérhető, így a háztartásokban használt összes eszköz számára lehetővé teszi az internet csatlakozást.

A sorozat jellemzői

  • VDSL2 nagy sebességű internet hozzáférés
  • 802.11n vezeték nélküli hozzáférés
  • TR-069 távoli menedzsment támogatás
  • 3G mentés támogatása

Forrás: ZyXel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mindent a fenyegetésekről, avagy hogyan válasszunk biztonsági szolgáltatót? I.

csü júl 17 , 2014
Az informatikai hálózatok növekvő jelentősége, az egyre összetettebb fenyegetések, valamint a szabályozói környezet változása és az it-biztonsági szakemberek hiánya miatt egyre több cég keres külső megoldást biztonsági problémáira. Leginkább a vállalaton belüli biztonsági ismeretek, a költségvetés és az üzleti célok alapján választhatjuk ki, hogy kiberbiztonságunkat milyen mértékben bízzuk külső szolgáltatóra. […]
Mátrix

És még ez is...