Hasta la Vizsla: Nemzetközi tőzsdén a magyar kriptopénz

Hungarian Vizsla InuA világegyetem egyik vezető kriptotőzsdéje, a Hotbit is hamarosan listázza a Hungarian Vizsla Inu-t (HVI). A HVI augusztus 23-tól lesz elérhető a Hotbiten. A bejelentés hatása azonban máris meglátszik az emberek érdeklődésén: néhány nap alatt 400 százalékkal emelkedett a HVI árfolyama. “A csapatunk számára nagy büszkeség, hogy a Vizsla Inu Token listázásra kerül a Hotbiten. Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora nemzetközi tőzsdén mint ez, így a munkánk elismerésének tekintjük a Hotbit szakértőinek megkeresését. Bízunk benne, hogy hamarosan további nemzetközi kriptotőzsdék is listáznak majd minket. Ezek minél nagyobbak, annál nagyobb befolyással vannak az árfolyamra, így elsősorban a TOP3 tőzsde felé kacsintgatunk” – mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Gülsen Péter. A tőzsdei jelenlét hatására az elkövetkezendő időszakban további dinamikus növekedésre lehet számítani a HVI árfolyamában. Az első magyar befektetési és jótékonysági kriptovaluta csapata ugyanis a Hotbit bejelentésével párhuzamosan néhány újítást is hozott. Így például olyan extra lehetőségeket kapnak a felhasználók, mint a HVI lekötése évi tíz százalék tokenkamattal és az egyszerűbb azonnali kereskedés.

A Hotbit tőzsdének 2 millió felhasználója van, akik naponta átlagosan 400 millió dollár értékben kereskednek digitális fizetőeszközökkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Németországban terjeszkedik a kifli.hu cseh anyavállalata

hét aug 16 , 2021
Németországban is megkezdte a terjeszkedést a Magyarországon a Kifli.hu internetes élelmiszer kiskereskedelmi portállal már hasító cseh Rohlik csoport. A Rohlik csoport Münchenben hozta létre Knuspr.de (hevenyészett erdítésben: ropogós, friss, vagy majszol) néven működő online élelmiszerboltja első bázisát, amit egy további követ még az idén Frankfurtban, majd jövőre újabb üzletek nyílnak […]
ZX-81