Németországban terjeszkedik a kifli.hu cseh anyavállalata

kifli.huNémetországban is megkezdte a terjeszkedést a Magyarországon a Kifli.hu internetes élelmiszer kiskereskedelmi portállal már hasító cseh Rohlik csoport.

A Rohlik csoport Münchenben hozta létre Knuspr.de (hevenyészett erdítésben: ropogós, friss, vagy majszol) néven működő online élelmiszerboltja első bázisát, amit egy további követ még az idén Frankfurtban, majd jövőre újabb üzletek nyílnak meg Hamburgban, Dortmundban és Kölnben. A cseh vállalat a magyar Kifli.hu mellett Ausztriában is üzemeltet online élelmiszer kiskereskedelmi portált Gurkerl.at néven. Az élelmiszer kiskereskedelmi szolgáltatás friss regionális termékek, például gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak, tejtermékek és pékáruk értékesítésére összpontosítja üzleti modelljét.

“Üzleti modellünk Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Ausztriában tapasztalt jelentős sikere megmutatja, hogy milyen gyorsan növekszik a minőségi élelmiszerek online megvásárlásának népszerűsége. Arra számítunk, hogy az online élelmiszervásárlás aránya Németországban a következő öt évben eléri a harminc százalékot, és a Knuspr.de-vel jelentősen hozzájárulunk ehhez a fejlődéshez. Célunk az, hogy három éven belül mintegy harmincmillió vásárlót láthassunk el jobb élelmiszerekkel, és középtávon Németország első számú online élelmiszer-kiszállítási szolgáltatójává váljunk” – közölte Erich Čomor, a Knuspr.de vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ha a Samsung Galaxy Z szériából vásárolnál, irány a Telenor

hét aug 16 , 2021
A Samsung Galaxy Z széria két új prémium készüléke, a Samsung Galaxy Z Fold3 5G és a Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefonok augusztus 26-ig rendelhetők elő a Telenornál. A hajlított módnak köszönhetően nyitható, hajlítható kijelzős Samsung Galaxy Z Fold3 5G telefon az első olyan készülék, amely összehajtható okostelefonhoz készült […]

Friss, ropogós