Extrákkal jön az új D-Link router

routerA DIR-880L Gigabites Cloud SmartBeam routerrel a D-Link sem kíván lemaradni a wifi-piac újrafelosztásáért zajló versenyben: az új, három külső antennával rendelkező kétsávos modell 1900 megabites teljes vezeték nélküli sávszélessége mellé olyan, kisvállalkozások számára is hasznos extrákat kapott, mint a Facebook wifi szolgáltatás vagy a VPN szerver. Az új otthoni hálózati központ a legmodernebb jelvezérlő Beamforming, valamint a két frekvenciasáv közötti terhelés elosztását kínáló Band Steering technológiának köszönhetően optimális jelvételt biztosít a problémás pontokon is. Az új modellel érkezik a D-Link megújult, érintőképernyőre optimalizált felhasználói felülete is.

Az új high-end Cloud router telepítéséhez és beállításához nincs szüksége semmilyen előzetes műszaki ismeretekre. Az ingyenesen letölthető QRS Mobile iOS és Android alkalmazás automatikusan megtalálja a routert, és részletes beállítási lehetőségeket biztosít tableten vagy okostelefonon keresztül. A webböngésző segítségével megjeleníthető a tabletes vezérlésre optimalizált és átdolgozott felhasználói felület is. A router egy USB 2.0 és egy USB 3.0 portja USB nyomtató vagy adattároló csatlakoztatására és megosztására szolgál.

A Quick VPN funkció lehetővé teszi a távoli hozzáférés “feltörhetetlen” kódolását. A hozzáférés titkosított csatornán keresztül biztosítható egy laptop és az otthoni fájlokat tároló szerver vagy NAS között. Az éttermek, kávézók számára jelent nagy előrelépést az ingyenes wifi Hotspotok kialakításában a DIR-880L Facebook wifi szolgáltatása: Beállíthatja a vendéglátóhely tulajdonosa, hogy csak az étterem oldalára Facebook-on bejelentkezők kapjanak ingyenes wifi elérést. A DIR-880L október 1-je óta elérhető Magyarországon is a nagyobb elektronikai webáruházakban és Apple Premium Reseller üzletekben. Ajánlott ára 55 400 forint.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.