Microsoft: A Windows 10 minden korábbinál jobb lesz

TerryMyersonA Microsoft bemutatta a Windows operációs rendszer következő verzióját, a Windows 10-et. „A Windows 10 a Windows teljesen új generációjának első képviselője, amely megújult felhasználói élményt és új lehetőségeket biztosít a felhasználóknak, legyen szó munkáról, játékról vagy kapcsolatteremtésről – fogalmazott Terry Myerson (képünkön), a Microsoft operációs rendszerekért felelős részlegének ügyvezető alelnöke. Mint elmondta, ez lesz az eddigi legátfogóbb operációs rendszerük és a Windows eddigi legjobb kiadása, amely a vállalati ügyfeleket szolgálja.

A Windows 10 alkalmazkodik a felhasználók által használt eszközökhöz – legyen szó Xboxról, pc-ről, telefonokról, táblagépekről vagy egyéb készülékekről – és ahhoz, amilyen tevékenységet éppen végeznek rajtuk. A Windows 10 problémamentesen fut majd a legkülönbözőbb eszközökön, az úgynevezett „dolgok internetjét” (Internet of Things) alkotó készülékektől kezdve egészen a nagyvállalati adatközpontokig. Az operációs rendszer felügyelete és üzembe helyezése is egyszerűsödött, a Windows 7-ről vagy 8-ról az operációs rendszert az eszközök formázása és újratelepítése nélkül is lehetséges az újabb verzióra frissíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyen wifi a felújított Angyal István parkban

hét okt 6 , 2014
Svéd összefogással és Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával újult meg a IX. kerületi Angyal István park. A Svéd Fenntarthatósági Program keretében kezdeményezett korszerűsítésnek és tereprendezésnek köszönhetően az Üllői út és a Ferenc körút kereszteződésénél modern, ingyenes, vezeték nélküli internetet kínáló közösségi tér alakult ki. A parkban elérhető wifi hotspot megfelelő eszköz […]