Erősen diákbarát a Barracuda új tűzfala

osztalyteremA Barracuda Networks, Inc. bejelentette az NG Firewall termékcsalád legújabb változatát, amely számos új funkciót és frissítést tartalmaz a beállítás, az adminisztráció és a felügyelet egyszerűsítése érdekében. A tűzfal önkiszolgáló konfigurálási lehetőséget biztosít a MacOS, Windows és iOS rendszereket használó távoli végfelhasználók számára VPN-kapcsolataik néhány kattintással történő konfigurálásához. Az újgenerációs szoftver emellett lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a SafeSearch és a YouTube for Schools szolgáltatások szabályainak betartatását megjelöljék a tűzfalbeállításokban. A tűzfal megjelenésével egyidejűleg a vállalat piacra dobta az új Barracuda NG Firewall Remote iOS applikációt is, amellyel a rendszergazdák egyszerűen férhetnek hozzá az NG vezérlőpultokhoz iOS eszközeikről.

A tűzfal fő funkciói
SafeSearch – lehetővé teszi a biztonságos keresés betartatásának engedélyezését, így a keresések során a legszigorúbb házirendek érvényesülnek.
YouTube for Schools – olyan beállítások hozhatók létre, amelyekkel a diákok hozzáférhetnek a YouTube EDU oktatási célú tartalmaihoz, miközben korlátozzák a YouTube nem oktatási célú tartalmainak elérését.
Wifi házirend betartatása – az iparágvezető vezeték nélküli infrastruktúra-megoldások használatával a Wifi hozzáférési pontok integrálhatók a láthatóságnak és a házirendeknek való megfelelőség érdekében.
Távelérés-kezelés – lehetővé teszi a Mac OS X, Windows és iOS eszközök távelérés-felügyeletének konfigurálását egy önkiszolgáló portálon keresztül.
Barracuda NG Remote iOS alkalmazás – egyszerű távoli hozzáférést biztosít a Barracuda NG Firewall tűzfal rendszergazdáinak a szoftver vezérlőpultjaihoz és készülékeihez bárhonnan és bármikor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.