Életjeleket mutat a HÉT

 

Május végétől egységesen, az összehasonlításra alkalmas táblázatban mutatják be honlapjukon a szélessávú internetcsomagjaik legfontosabb paramétereit a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) tagvállalatai. A HÉT a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal együttműködve olyan szolgáltatói kódex kialakításán is dolgozik, amely a szolgáltatók egységes, fogyasztóbarát eljárását is szabályozza. Ennek célja, hogy a fogyasztók könnyebben tudják majd kiválasztani az igényeiknek megfelelő szolgáltatáscsomagokat – közölte az egyesület az MTI-vel. Az egyesület tagjai: a Digi Kft. az Invitel Távközlési Zrt., a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség, a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt., a UPC Magyarország Kft., a Vodafone Magyarország Zrt., és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség.
(“Érdemes” meglátogatni a szervezet honlapját. A legfrissebb információ tavaly áprilisi, konferencia legutóbb 2007-ben…  kihaltság, szegénységi bizonyítvány… A -szerk- megjegyzése.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vodafone: okos sarok a "butáknak"

hét ápr 1 , 2013
  Budapesten az Árkád és a Campona bevásárló központokban, valamint Gödöllőn nyílnak meg a Vodafone legújabb prémium kategóriás üzletei. Az üzletek különlegessége az eddigiektől teljesen eltérő színes dizájn. A boltokban két külön funkcióval rendelkező sarkot is kialakítottak: az okos sarokban azonnali technikai segítség vehető igénybe, míg az üzleti sarokban a […]

Friss, ropogós