Ericsson: megéri a mobil hálózat fejlesztésébe invesztálni

mobilAz Ericsson által készített friss tanulmányból az derül ki, hogy a hálózat minőségébe és teljesítményébe fektetett beruházások megnövekedett szintje fenntartható versenyelőnyt és a bevételek emelkedését jelenti a szolgáltatók számára. (Erősen furcsállnánk, ha az ellenkezője derült volna ki. A -szerk- megj.)

A tanulmány szerzője, Raul Katz, a Columbia Business School üzleti stratégia-kutatási igazgatója szerint tíz százalékos tőkeráfordítás-növelés a piaci részesedés növelését, a felhasználónkénti átlagos bevétel (ARPU) jelentős emelkedését és az elvándorlás csökkenését eredményezte a példaként használt brazil szolgáltatónál. A kereskedelmi teljesítmény fent említett javulásával a szolgáltató a szolgáltatásbevételek 5,5 százalékos, az EBITDA-árrés 6,4 százalékpontos és a tevékenységekből származó szabad pénzeszköz-változás 6,7 százalék növekedését tapasztalta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagyon tudományos a Symantec új védelme

vas máj 11 , 2014
A Symantec megoldásai új megközelítéssel védik a fejlett fenyegetések ellen a felhasználók eszközeit, A Symantec a komplex biztonsági fenyegetések elleni védekezést a különféle megoldásainak összehangolásával biztosítja. Ezt a megközelítést két új szolgáltatás, a Symantec Managed Security Services – Advanced Threat Protection (MSS-ATP) és a Symantec Advanced Threat Protection Solution (ATP) […]
vírus