Delta Technologies: Pezsgőbontás lesz az év végén

BÉT, 4iG, Delta Technoligies, Magyar TelekomA Delta Technologies Nyrt. napokban közzétett féléves gyorsjelentése szerint az üzleti év első felében 17,25 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el, ami 57,62 százalékkal haladja meg az előző üzleti év azonos időszakában elért összeget. A célul kitűzött éves tervnek ezzel csaknem hatvan százaléka teljesült az üzleti év december végén lezárt első felében.

A gyorsjelentés szerint 2,18 milliárd forintos EBITDA többszöröse a korábbi értéknek: két évvel ezelőtt még 300 milliós veszteségről adtak számot, tavaly szerény, 19 milliós pozitívum szerepelt az informatikai cég gyorsjelentésében. A nettó adósságállomány mértékének csökkentésében is hasonlóképpen terven felüli fejleményeket vár év végéig a Delta. Ezen pozitív eredményekhez hozzájárultak a szervezeti változások és a párhuzamosan végzett tevékenységek racionalizálása. (No meg a NER-es kapcsolatok is sokat segíthettek… A -szerk- megjegyzése.)


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vád alatt a korrupt ügyfélszolgálatos

vas márc 31 , 2024
ShareTweetPinShareA Fővárosi Főügyészség vádat emelt és börtönbüntetést indítványoz az ellen a 31 éves férfi ellen, aki ügyfélszolgálati munkatársként előfizetői adatokat szerzett meg egy szövevényes csalássorozatot Dominikából végrehajtó magyar férfinak. A Fővárosi Főügyészség azt közölte, hogy egy férfi – aki ellen a főügyészség korábban vádat emelt -, aki a Dominikai Köztársaságban […]
Fővárosi Főügyészség

És még ez is...