Csináld magad: itt a Password Reset 3.0

 

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy NetIQ termékportfóliójában elérhetővé vált a Self Service Password Reset 3. A megoldás az informatikai szakemberek munkáját könnyíti meg azáltal, hogy segítségével a felhasználók külső beavatkozás nélkül, önállóan is visszaállíthatják elfelejtett, elveszített vagy letiltott jelszavaikat. A helpdesk munkatársaknak így nem kell telefonon ellenőrizniük az alkalmazottak személyazonosságát a jelszavak kezeléséhez, mivel azok a biztonsági kérdéseken keresztül maguk is meg tudják erősíteni kilétüket, mielőtt biztonságosan visszaállítanák jelszavukat.

Becslések szerint a helpdesk részlegekhez befutó kéréseknek körülbelül egyharmada jelszó-helyreállításhoz kapcsolódik. Az egyébként is gyakran túlterhelt, támogatással foglalkozó munkatársak válláról egyszerűen levehető ez a teher egy önkiszolgáló jelszó-visszaállító rendszer bevezetésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Valami nincs rendben a Jeremie II.-vel

pén szept 20 , 2013
  Az InsiderBlog – értesülése szerint – 2013-ban csökkent a hazai startup-okba befektető, Jeremie tőkealapok piaci aktivitása. Kiderült ugyanis, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) 2013. júniusi adatai szerint, a Jeremie II. Tőkeprogram keretében az első negyedév végéig összesen 18 milliárd forintnyi, kockázati tőkét folyósítottak 75 vállalkozásnak. Ez időarányosan lemaradást mutat, […]
startup