“Bátor”: elindult Magyarország első nyitott torrent oldala

1

itorrent-huSajtóközleményben, de azért nevét nem vállalva jelentette be az első magyarországi regisztrációmentes torrentoldal üzemeltetője az iTorrent.hu elindulását. A közlemény szerint az oldal olyan nagy elődök ösvényén jár, mint például a ThePirateBay, ahonnan bármi letölthető, amire csak az embereknek szüksége van (Ez nagyon szépen hangzik, de ne feledjük, a megosztott filmek, szoftverek túlnyomó többsége enyhén szólva sem jogtiszta. A -szerk- megj.) Az itorrent oldal lehetőseget nyújt arra is, hogy a megosztott filmeket letöltés nélkül is meg lehessen tekinteni egy megfelelő plugin segítségével. Ezzel a felhasználóknak a jövőben nem kell semmiféle adatot, még csak a torrent fájlokat sem letölteniük saját számítógépükre, elegendő lesz csak iTorrent.hu keretein belül kiválasztani a megfelelő és egyben streamelhető videós tartalmat ahhoz, hogy azonnal megnézhessék a kiválasztott filmeket – akár HD felbontásban is.

Az oldalon az áll, hogy az iTorrent.hu üzemeltetője egy Egyesült Államokban bejegyzett nonprofit szervezet, szervereik is ott vannak elhelyezve. Próbáltuk megérdeklődni a domain bejegyzőjétől, az anonim domainregisztrációval foglalkozó Noname Domain Kft. ügyvezetőjétől, Rad Imrétől, és a sajtóközlemény feladójától, hogy mi a neve és az elérhetősége az egyesült államokbeli nonprofit egyesületnek, illetve azt, hogy nem tartanak-e a jogvédő szervezetek és a hatóságok velük szembeni fellépésétől, ám választ nem kaptunk.

One thought on ““Bátor”: elindult Magyarország első nyitott torrent oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Schneider Electric: Radev Mihály lett az értékesítési igazgató

hét febr 22 , 2016
A Schneider Electric magyarországi leányvállalata Radev Mihályt nevezte ki az it-üzletág értékesítési igazgatójának, amely pozíciót a szakember 2016 januárjától tölti be. Radev szakmai tapasztalata, hazai illetve nemzetközi trend- és piacismerete, valamint kimagasló eredményei alapján nevezték ki. A menedzser 12 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik az it és elektronika területén. Kinevezése mellett szólt az […]