Black Friday: újabb pályacsúcsot ért el az eMAG.hu

cash-moneyMa reggel vette kezdetét az eMAG Black Friday akciója, melyet idén először rendezett meg Magyarországon az online kereskedő. Délig több mint 60 ezer látogató rohamozta meg az oldalt egyidőben, akik eddig mintegy 50 ezer terméket vásároltak az év legnagyobb bevásárló eseményén. A vásárlások összértéke 12:00-ig meghaladta az 1,2 milliárd forintot, ami új rekord a vállalat magyarországi történetében. A weboldal a Black Friday indulása óta eddig minden percben elérhető volt, és minden tökéletesen működött.

A Black Friday délelőtti sztártermékei a mobiltelefonok és táblagépek voltak, melyekből öt óra leforgása alatt 9000 darabot vásároltak. Hatalmas érdeklődés mutatkozott a magyar vásárlók között a háztartási gépek valamint a játék, baba és gyermekfelszerelési cikkek iránt is, melyekből 7000 termék talált gazdára. Jól mutatja a mobil eszközökön történő vásárlás előretörését Magyarországon, hogy a látogatók több mint 20 százaléka már mobiltelefonról vagy táblagépről érkezett az eMAG.hu-ra a mai napon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Állattá változtatta a briteket a Black friday

szo nov 29 , 2014
Káoszba és sok helyen verekedésekbe torkollt a nagy-britanniai áruházláncok “fekete pénteki” kiárusítási akciója. A brit szupermarketek előtt már éjfél után hatalmas tömegek gyűltek össze, és a hajnali nyitást sok helyütt őrjöngésbe fulladó roham követte. A manchesteri rendőrség az angliai nagyváros mind a hét Tesco áruházában rendbontásokról és sérülésekről számolt be, […]