Barracuda: ez várható idén a felhőalapú adattárolás területén I.

felhoA Barracuda Networks, Inc. közzétette előrejelzéseit a közeljövőben várható trendekről a tárolási megoldások terén. A vállalat értékelése szerint 2014-ben egyre több vállalat helyezte át elsődleges tárhelyét a felhőbe, illetve sok helyen vezettek be felhőalapú irodai alkalmazásokat és levelezési megoldást. A Barracuda éves előrejelzése szerint ezek a trendek 2015-ben is folytatódnak. A vállalat prognózisa:

1. A felhőalapú erőforrások alkalmazása az elsődleges szolgáltatásokban további lendületet kap 2015-ben, mivel a vállalatok optimalizálni kívánják informatikai felügyeleti megoldásaikat. Ez a trend már korábban is megfigyelhető volt a startupoknál és a mikrovállalkozásoknál, azonban idén a közepes és nagyvállalatok számára is egyre vonzóbbá válik ez a megoldás. A helyszíni infrastruktúráról a felhőbe történő áttelepítés azonban meghatározó lépést jelent egy nagyobb vállalat számára. Ezt a döntést egy újonnan induló startup vállalkozásnak egyszerű meghoznia, a hosszabb ideje működő vállalatoknak azonban szükségük lesz egy tervre és megfelelő segítségre a korábbi dokumentumokat és fájlokat érintő problémák megoldásához, amelyek leginkább a Microsoft Exchange kiszolgálók és Microsoft Outlook PST-fájlok, illetve adatbázis-alapú alkalmazások és fájlszerverek használata esetén merülnek fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csúszik az új közlekedés ellenőrző rendszer bevezetése

vas márc 1 , 2015
Tovább teszteli a rendőrség az új közlekedésellenőrző rendszert – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. A rendőrségi honlapon olvasható tájékoztatás szerint azért hosszabbították meg a Komplex Közlekedési Ellenőrző Pontok tesztüzemét, mert szoftverfrissítést végzett az eszköz szállítója, és ezért további ellenőrzésekre van szükség. Az éles üzem indításáról később adnak tájékoztatást. Februárban […]