Az Antenna Hungária bőviti szolgáltatási portfolióját

broadcastAz Antenna Hungária lakossági szolgáltatása, a MinDig TV Extra 2015. október 1-jétől tovább bővíti szolgáltatásainak körét: vezetékes, valamint mobil hang- és internetcsomagokat. Az új csomagok elindításának elsődleges célja a meglévő MinDig TV Extra előfizetők körében az ügyfélelégedettség növelése, valamint a hatékonyabb ügyfélmegtartás, továbbá az AH az előfizetőszám jelentős növekedését is célul tűzte. Az új vezetékes internet, mobil hang- és adatszolgáltatások az Antenna Hungária Zrt. és a Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft. közti megállapodás alapján indulnak el, az előfizetők a MinDig TV Extra ügyfélszolgálati pontjain, honlapján és call centerén keresztül rendelhetik meg az összes szolgáltatást.

Novembertől változnak a MinDig TV Extra televíziós csomagjai is, a Story4 és a Nickelodeon csatornák elindításával a digitális földfelszíni televíziós platformon a 25 legnézettebb magyar nyelvű csatorna mindegyike megtalálható lesz a kínálatban. A Story4 csatorna már október 1-jétől felkerül a kínálatba, ráadásul egy hónapig kódolatlanul, az összes MinDig TV felhasználó részére elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már 36 országban roamingolhatnak okosba' a Vodafone-sok

pén okt 2 , 2015
A Vodafone Magyarország október elsejével 14 országgal 36-ra bővítette a tavasszal bevezetett Világ Napijeggyel látogatható országok körét és bejelentette, hogy ügyfelei immár 54 országban használhatnak legalább egy helyi hálózaton a 4G szolgáltatást roaming környezetben is. Mint a társaság közleményében olvasható, tegnaptól a Világ Napijeggyel a hazaihoz hasonló feltételekkel használhatják a […]

Friss, ropogós