A jó vezető látja a jövőt: a siker receptje IV.

josnoFriss jelentésben az Accenture öt olyan technológiai trendet azonosít, amelyek elengedhetetlenek a digitális sikerhez. Az elemzés szerint a „people first” megközelítést kialakító vezető vállalatok fogják uralni a digitális gazdaságot.

Kiszámítható átalakulás
A gyorsan fejlődő digitális ökoszisztémák megteremtik az átalakulás új hullámának az alapját a piacok kiterjesztésének és az iparági határok elmosódásának köszönhetően; az előrelátó vezetők proaktívan megjósolhatják ezeknek az ökoszisztémáknak a pályagörbéjét, hogy versenyelőnyt szerezzenek. A cégek már jelentős vagy mérsékelt mértékben tapasztalják az ökoszisztémák átalakulását: a megkérdezettek 81 százaléka jelezte, hogy észleli ezt a tendenciát saját iparágában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagy Sorozatrajongó kutatás: három-öt sorozatot nézni trendi

szo ápr 2 , 2016
A sorozatdömping nincs rossz hatással a minőségre: ma már az egyre bonyolultabb cselekményszövés és a finoman árnyalt karakterek a jellemzőek egy-egy sorozatra. Számos esetben kiváló színészi alakításokkal találkozhatunk és nem is olyan egyszerű kiválasztani, hogy mit nézzünk. Ezt bizonyítja az Invitel Nagy Sorozatrajongó elnevezésű kutatásának azon eredménye is, amely szerint […]

És még ez is...