Autóskamerák: mintha ingyen osztogatnák

1

autoAz autóskamerák piaca az egész világon növekvő tendenciát mutat, a vitás helyzetekben vagy káresetkor bizonyítékként is használható felvételek sok kellemetlenségtől óvják meg az gépkocsi tulajdonosokat. A menetrögzítő alapfunkción túl pedig már GPS-szel felszerelt, wifivel ellátott vagy parkolás közben rögzítő eszközt is található a palettán. A Mio 2015-ben megötszörözte eladási számait Magyarországon, 2016-ra pedig még okosabb kütyüket, még több extrát és új, pénztárcabarát megoldásokat ígérnek az autósoknak.

„Magyarországon nagy a verseny a GPS-ek piacán, a trendek viszont egyértelműen egy irányba mutatnak. A magas árérzékenység miatt az egyéni igényekre szabható termékeket keresik leginkább, amelyekre a felhasználó a számára szükséges, akár ingyenesen beszerezhető térképeket a kívánt időtartamra telepítheti. A GPS-ek és az autóskamerák összevetésében, Európa többi országához hasonlóan egyelőre még Magyarországon is a navigációk számítanak népszerűbbnek, de a fedélzeti kamerák iránti kereslet évről évre egyre kiugróbb számokat produkál. 2016-ban a tendencia még tovább nő, az autóskamera eladások az előrejelzések szerint a tavalyi számok másfélszeresét is meghaladják majd” – jelentette ki a Mio régiós eladásokért felelős menedzsere, Cosmin Dobranis.

One thought on “Autóskamerák: mintha ingyen osztogatnák

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

T-Systems: nagy az igény az informatikai szakemberekre

szo márc 26 , 2016
Középtávon a legfőbb technológiai trend a dolgok internete, az egymással kommunikáló eszközökre épülő megoldások egyre jobban befolyásolni fogják a vállalatok és az intézmények életét, a hálózatok és a szolgáltatások üzemeltetése, fejlesztése pedig egyre nagyobb igényt támaszt a képzett informatikai szakemberek iránt – hívja fel a figyelmet a T-Systems Magyarország. Az […]
Rékasi Tibor