AGON by AOC: Hordozható monitor nem csak játékosoknak

AGON by AOC 16G3 hordozható gamer monitorAz AGON by AOC bejelentette az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt.

Az AOC GAMING 16G3 egy 15,6 hüvelykes Full HD IPS kijelzővel rendelkező gaming monitor, amelyet olyan pc- és konzol-barátok számára terveztek, akik helytől függetlenül szeretnek játszani. A 16G3 modell 144 Hz képfrissítési sebességet és 4 ms válaszidőt kínál (az overdrive opció engedélyezésével), 250 cd/m² fényerővel és 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. Az Adaptive-Sync technológia kiküszöböli a szakadozást, míg az alacsony input lag ott segít ahol az ezredmásodpercek és a gyors reakciók fontosak.

A készülék mérete megegyezik a 15,6 hüvelykes képernyővel rendelkező laptopokéval, ezért a legtöbb laptoptáskában elfér, de az extra biztonság érdekében egy párnázott hordtáskát is ad a gyártó a kijelző mellé. Minimalista kialakítását kiegészítve a 16G3 beépített intelligens állvánnyal is rendelkezik, amely többféle dőlésszöget biztosít. A 16G3 a csatlakozási lehetőségek nagy választékát kínálja. Míg a microHDMI bemenet a múlt és a jelenlegi generációs konzolokat (például PS4, PS5 vagy Xbox One, Xbox Series S vagy X) és a régebbi laptopokat fogadja, az egyik USB-C bemenet támogatja a DisplayPort Alt módot és a tápegységet, lehetővé téve a laptopokhoz és (bizonyos) okostelefonokhoz történő zökkenőmentes csatlakozást. A 16G3 második USB-C portja lehetővé teszi az egyenáramú tápellátás bemenetet, észszerűsítve ezáltal a kábelkezelést. Ez az egyenáram az első USB-C porton keresztül továbbítható a csatlakoztatott okostelefonhoz vagy laptophoz, lehetővé téve annak töltését és a kijelző egyidejű megosztását.

A hordozható modell két egy wattos hangszóróval rendelkezik, és a fejhallgatót használó játékosok számára fejhallgató-kimenettel is felszerelték. A monitort ugyan főleg gaming kijelzőként használják, de nem a valóságtol elrugaszkodott ötlet a laptopunkhoz csatlakoztatott másodlagos képernyőként is használni útközben vagy akár az irodában. Az 50×50 mm VESA konzol lehetővé teszi a fix telepítést is. Az AOC GAMING 16G3 modell 2023 szeptember közepétől lesz megvásárolható 309 € ajánlott fogyasztói áron.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magyarok többsége még kevéssé tájékozott a MI hasznosságáról

szo szept 16 , 2023
A magyarok többsége bízik a technológiai újdonságokban, ugyanakkor egyelőre bizonytalan a mesterséges intelligencia (MI) hasznosságában, alkalmazásának jelenlegi helyzetéről pedig még kevéssé tájékozott. A Richter és a Bosch csoport közös felmérése szerint az MI alkalmazása a többség szerint elsősorban az internetes keresőmotorok, az önvezető járművek és a gyárak működésének optimalizálása területén […]
mesterséges intelligencia

És még ez is...