A Telenor kínálatában az LG Spirit4G LTE

lg-flexA fejlett technológiai megoldások a csúcskategória meghódítása után a kedvezőbb árfekvésű készülékekben is feltűnnek. Ilyen a Telenorhoz érkező LG Spirit4G LTE. Az LG Spirit4G LTE a középkategóriás, azaz kedvezőbb árfekvésű okostelefonok kategóriájában az elsők között hoz el 4,7 coll átmérőjű, HD felbontású kijelzőt, amit a gyártó a LG G Flex családdal bevezetett hajlított kijelzőhöz hasonló, de annál enyhébb ívvel tesz még tökéletesebbé. Gyakorlott okostelefon felhasználóknak jó hír, hogy a HD felbontás mellett a 2100 mAh-s akkumulátor kedvező üzemidővel kecsegtet.

A kategóriában szintén jó ajánlatnak számít a 4G képesség, a 4 magos 1,2 GHz-es processzor és a fedélzetén futó Android 5.0 Lollipop zavartalan működését támogató 1 GB memória. Az LG Spirit4GLTE 8 megapixeles kamerát kapott, és a GPS vevő is alaptartozéknak számít. Az LG Spirit4G LTE április 2-ától Telenornál MyTariff M díjcsomagban – amelynek havidíja 7490 forint – már 0 forinttól elérhető, kisebb havidíjú csomagok esetén a készülék 6-22 hónapos részletre is megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ő az, akit minden taxis gyűlöl Budapesten

ked márc 31 , 2015
Budapesten fényképezte le Rob Khazzamot, az Uber magyarországi bevezetéséért és működtetéséért felelős vezetőjét az MTI fotósa. Khazzam azt nyilatkozta a távirati irodának, hogy az Uber idén tovább szeretne terjeszkedni Budapesten.

És még ez is...