A REGIO JÁTÉK az év e-kereskedelmi honlapja

ekereskedelemA REGIO JÁTÉK lett az év e-kereskedelmi honlapja. Az idén megújult regiojatek.hu webáruház fejlesztésekor az egyszerű kezelhetőséget, a gyors keresési lehetőséget és a vásárlók pontos informálását helyezték előtérbe. Az oldal hihetetlen csodákra képes: a vásárlók pontos informálása érdekében a webáruházban megjelenő teljes termékpaletta rendszeresen szinkronizál a vállalat üzleteiben és raktáraiban elérhető készletekkel, és kizárólag azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek legalább házhozszállítással azonnal megvásárolhatók.

Amennyiben a választott átvevőponton valamely megvásárolandó termék adott pillanatban nem elérhető, a rendszer azonnal tájékoztatja a vásárlót, és felajánlja a házhozszállítás lehetőségét. „A REGIO JÁTÉK webáruháza volt az első online játékáruház Magyarországon” — nyilatkozta a díj kapcsán Gyaraki József ügyvezető tulajdonos. „Az új weboldalt az e-kereskedelem terén szerzett több mint tízéves tapasztalatainkat felhasználva hoztuk létre annak érdekében, hogy maximálisan kielégítő vásárlói élményt nyújtson.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Laptopszalon is nyert

ked dec 9 , 2014
A Laptopszalon.hu webáruháza érdemelte ki a 2014-es Év Honlapja versenyén a minőségi díjat az e-kereskedelem kategóriában. A Laptopszalon a hazai piac egyik legjelentősebb számítástechnikai szaküzlet- és szervizhálózata, amely már több mint tíz éve van jelen az informatikai piacon. A stabil hátterű, és teljes mértékben magyar tulajdonú cég első üzlete és […]
taps

Friss, ropogós