A Magyar Telekom megszünteti a lakossági villamosenergia-szolgáltatását

A Magyar Telekom 2017. november 1-jével megszünteti az egyetemes szolgáltatásra jogosult lakossági felhasználók részére nyújtott villamosenergia-szolgáltatását.

A Magyar Telekom 2010-ben indította el energiaszolgáltatási tevékenységét azzal a céllal, hogy ügyfelei számára még több új szolgáltatást és ajánlatot nyújthasson. A szabályozott egyetemes árnál kedvezményesebb díjaival a Magyar Telekom az elmúlt évek során hozzájárult lakossági ügyfelei energiaköltségeinek mérsékléséhez. A távközlési társaság lakossági villamosenergia-szolgáltatását 2017. október 31. napjáig biztosítja, és a szerződés megszűnését követően végszámlát küld ügyfeleinek. A vállalat kiemelten fontosnak tartja, hogy az átmenet folyamata zökkenőmentes legyen. Ennek érdekében a társaság ügyfelei kényelmét, valamint villamosenergia-ellátásuk folyamatosságát biztosító eljárást alakított ki.

2017. november 1-jétől a Nemzeti Közművekhez tartozó, országosan működő DÉMÁSZ Zrt. egyetemes szolgáltató kész arra, hogy minden érintett lakossági ügyfél villamosenergia-ellátását biztosítsa. Amennyiben a DÉMÁSZ, mint új egyetemes szolgáltató az ügyfél számára megfelelő, úgy a DÉMÁSZ fogja megkeresni a szolgáltató-váltással kapcsolatban. Aki más villamosenergia-kereskedővel vagy egyetemes szolgáltatóval kíván szerződést kötni, annak a folyamatos villamosenergia-szolgáltatás érdekében az új villamosenergia-szerződésének megkötéséről és a kereskedőváltás kezdeményezéséről magának kell gondoskodnia 2017. szeptember 30-ig. A szolgáltatás megszűnéséről minden érintett lakossági ügyfél részletes, teljes körű tájékoztatást kap a társaság felmondó levelében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Klassz lesz: az MKB Bank nyitott it-architektúrát épít

sze aug 2 , 2017
Az MKB Bank által Magyarországon elsőként létrehozott fintech banki inkubátor, mi több: az MKB Fintechlab ez év márciusa óta hat kiválasztott magyar fintech startup számára nyújtott különleges fejlesztési támogatást. Az MKB Fintechlab a Budapest szívében – az MKB Bank által létrehozott – co-working iroda és tudáscentrum, ahol a programban résztvevők […]
startup

És még ez is...