A home office 7+1 aranyszabálya III.

Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, ahhoz, hogy ne legyen kínszenvedés a home office, néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy élvezni tudd a távmunkát – ha létezik egyáltalán ilyesmi.

3. Ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmedet!
Otthonodban alakíts ki saját „dolgozószobát” vagy egy kis munkasarkot, ahová elvonulva kizárhatod a külső környezetből beszűrődő zajokat. Legyen egy kényelmes karfás széked és egy jól megvilágított íróasztalod, ami szintén segít a koncentrációd fenntartásában. Ha pedig egy kis nyugalomra vágysz, vagy nem szeretnéd, hogy munka közben megzavarjanak, egyszerűen némítsd le a mobiltelefonodat, lépj ki a levelezésedből, és egy órán keresztül kizárólag az előtted álló feladatra összpontosíts. Így sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni, és ettől még nem maradsz le semmiről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mobiltelefonokra "szakosodott" árúházi szarkát fogtak

sze dec 6 , 2017
A Tatabányai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást. A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 44 éves kecskédi lakos ellen. A gyanú szerint a férfi 2017. február és május hónapok között ugyanabból a tatabányai áruházból összesen négy darab mobiltelefont lopott el. A termékeken lévő áruvédelmi […]
bilincs

És még ez is...